aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΧωρίς τέσσερις κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Χωρίς τέσσερις κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας είδε ψες τον ΑΠΟΕΛ στο ευρωπαϊκό του παιχνίδι απέναντι στη Γιανγκ Μπόις, κράτησε αρκετές σημειώσεις και ετοιμάζει το πλάνο του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Δευτέρας στο ΓΣΠ.

Ο νέος τεχνικός του Εθνικού προετοιμάζει εντατικά την ομάδα του και ελπίζει ότι θα φύγει με βαθμολογικό κέρδος απέναντι στους πρωταθλητές. Στο ντεμπούτο του, είδε την ομάδα να μένει στην ισοπαλία με τη Δόξα (0-0), σκορ που χαρακτήρισε θετικό. Και αυτή την εβδομάδα υπάρχουν απουσίες.

Εκτός πλάνων είναι οι Μπογκτάν, Γκριγκαλάβα, Ενέσκου και ο τιμωρημένος Μπογκατίνοφ. Ο Σκοπιανός τερματοφύλακας θα επανέλθει μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, δηλαδή στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα που θα διεξαχθεί στο Δασάκι.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας Πρότσιεκ προετοιμάζεται εντατικά για να έχει εκ νέου μια καλή εμφάνιση. Ο Ρουμάνος μέσος Ενέσκου που τραυματίστηκε στο γόνατο, τελικά απέφυγε τα χειρότερα.

Υπέστη κάκωση έσω πλαγίου, χάνει το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ίσως προλάβει τον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Χθες η προπόνηση έγινε στο Λιοπέτρι αφού στο Δασάκι έγινε επανασπορά του αγωνιστικού χώρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ