aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑρχή με Εγκωμίτη, αύριο ο Νταρασέλια

Αρχή με Εγκωμίτη, αύριο ο Νταρασέλια

Τέλειωσαν οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού, οι οποίοι σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο και πιάνουν δουλειά για τη νέα σεζόν. Η προετοιμασία θα αρχίσει υπό την επίβλεψη του Γιώτη Εγκωμίτη και με ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ και την περίοδο 2016-17.

Ο Γεωργιανός προπονητής Γκεόργκι Νταρασέλια, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον τιμ μάνατζερ Τόμη Κουή, θα έρθει αύριο στην Κύπρο και θα αναλάβει άμεσα την ομάδα. Είναι γνωστό ότι με τον Γεωργιανό προπονητή υπήρξε μεγάλο μπέρδεμα αφού ανακοινώθηκε επίσημα από την Ντίλα Γκόρι.

Αυτή την εβδομάδα θα γίνουν και τα εργομετρικά. Εάν το επιτρέψει το οικονομικό, η ομάδα της Άχνας θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Βουλγαρία. Οι Πινσέλι, Στόιτσεφ και Ιλουρίντζε θα ενσωματωθούν εντός των ημερών στις προπονήσεις.

Από τον Εθνικό αποχώρησαν οι Ζελάγια, Κατσιαράβα, Χατζηβασίλης και Ζάνος Μυτίδης. Λόγω του εμπάργκο μετεγγραφών, οι κυανόλευκοι απέκτησαν μόνο δύο παίκτες κάτω των 18 ετών με υποσχετική: Τον Μιχάλη Μούσιτς από την ΑΕΚ και τον Μιχάλη Χαραλάμπους από τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ