aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑφεντικό στο Δασάκι για ακόμη ένα χρόνο

Αφεντικό στο Δασάκι για ακόμη ένα χρόνο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Επήλθε τελικά συμφωνία μεταξύ Εθνικού και Ντανίλο Ντόντσιτς. Έτσι θα είναι το αφεντικό στο Δασάκι και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως γράψαμε και προχθές, αυτό που απέμενε ήταν να συμφωνηθεί το οικονομικό, καθώς η πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας ήταν δεδομένη και από τις δύο πλευρές.

Μετά λοιπόν από συνάντηση του προέδρου του σωματείου της Άχνας, Κίκη Φιλίππου, και του Σέρβου προπονητή, βρέθηκε η χρυσή τομή για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Ο Ντόντσιτς εξαργύρωσε την παραμονή της ομάδας στην Α’ κατηγορία και πλέον στρώθηκε στη δουλειά. Στόχος του είναι η δημιουργία ενός συνόλου πιο ανταγωνιστικού, που θα είναι σε θέση να επιτύχει την παραμονή πολύ νωρίτερα σε σχέση με τη λήξασα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κόουτς των μπλε έδωσε στη διοίκηση τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει στην ομάδα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το υφιστάμενο ρόστερ και έπειτα θα αρχίσουν οι προσθήκες. Οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν αύριο και έπειτα οι παίκτες θα πάνε για διακοπές, αναμένοντας στο ακουστικό να μάθουν νέα σχετικά με το μέλλον τους στην ομάδα.

Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί επίσης αν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι συνεργάτες του Σέρβου τεχνικού. Πρόκειται για τους δύο βοηθούς του, τον Ντράγκοσλαβ Μούσιτς και τον Γιώτη Εγκωμίτη, καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Πανίκο Χαραλάμπους. Οι παράγοντες του Εθνικού θεωρούν ότι και οι τρεις συνέβαλαν στην παραμονή της ομάδας στην Α’ κατηγορία, κάτι που «φωτογραφίζει» τις προθέσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ