Ξέρει τον τρόπο ο κόουτς


Ο Νίκος Παναγιώτου είναι ο προπονητής με τη μεγαλύτερη θητεία στον Ερμή επί προεδρίας Λούκα Φανιέρου. Έχει καταφέρει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας περίπου δύο συνεχόμενες σεζόν, κάτι που για πολλούς φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» είναι γνωστό ότι είναι πολύ απαιτητικός με όλους στην ομάδα και θέλει να παίρνει το μάξιμουμ.

Ο Παναγιώτου, λοιπόν, για να μπορέσει να δημιουργήσει και τώρα μια ομάδα ικανή να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του διοικητικού ηγέτη των Αραδιππιωτών, αλλά και του ιδίου, θα πρέπει να πετύχει τουλάχιστον δύο πράγματα, όπως έκανε στο πρόσφατο παρελθόν οδηγώντας τον Ερμή στο πρώτο γκρουπ.

Να φέρει παίκτες που να βοηθήσουν και ν’ ανεβάσουν το επίπεδο του Ερμή, και παράλληλα να δημιουργήσει στα αποδυτήρια ένα άριστο κλίμα έτσι ώστε άπαντες να βάζουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Αυτά καλείται να πετύχει ο Κύπριος τεχνικός, με στόχο ο Ερμής να είναι μια πραγματική οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου.

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, η προσπάθεια συνεχίζεται με τη διοίκηση και την επιτροπή προγραμματισμού να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα. Υπάρχουν συμφωνίες με κάποιους παίκτες αλλά ακόμη δεν έχουν εκδοθεί επίσημες ανακοινώσεις. Ένα άλλο θέμα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα είναι και η έδρα που θα αγωνίζεται ο Ερμής στη νέα σεζόν.

ΜΕΣΩΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ