aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΒρήκε κίνητρα και θέλει πρωτιά

Βρήκε κίνητρα και θέλει πρωτιά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

 Ήθελε νίκη προχθές για να μπορέσει να μειώσει τη διαφορά στο -1 από την πρωτοπόρο Δόξα και τα κατάφερε ο Ερμής. Με λίγα λόγια οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα βρήκαν τα απαραίτητα κίνητρα στα αδιάφορα παιχνίδια του β’ γκρουπ και παίζουν για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του Ερμή έπαιξε η είσοδος του Εμεγκάρα στην αναμέτρηση, όπως φυσικά και η ικανότητα του Ταραλίδη στις στατικές φάσεις, αφού αξιοποίησε μία από αυτές, σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο νεαρός δεξιός μπακ του Ερμή, Πάρης Ψάλτης, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ήταν σημαντική νίκη για μας. Παίζαμε με την πρωτοπόρο του β’ γκρουπ και όπως έχουμε πει ξανά, στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι. Πιστεύω έχουμε την ποιότητα για την πρωτιά στο β’ γκρουπ». Όσον αφορά τα δικά του σχέδια δεν θέλησε να πάει μακριά: «Στόχος είναι το καλό της ομάδας πρώτα και μετά του εαυτού μας».

Σιγά-σιγά οι «φτεροπόδαροι» αρχίζουν προετοιμασία για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα έχοντας τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες μιας και ακολουθεί διακοπή ελέω εθνικών υποχρεώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ