Βίντεο… απάντηση, με τον Γκονθάλεθ σε κόκκινο κύκλο!


Βίντεο… απάντηση δημοσίευσε ο Ερμής Αραδίππου σε σχέση με τις αιχμές του Φραν Γκονθάλεθ σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τις συχνές αλλαγές προπονητών στον Ερμή και τις ευθύνες της διοίκησης της ομάδας.

Στο βίντεο παρουσιάζονται διάφορα λάθη του ποδοσφαιριστή κατα τη διάρκεια του πρωταθλήματος, με την διοίκηση να να θέτει σαφείς αμφιβολίες για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Γκονθάλεθ.

Η απάντηση της ομάδας της Αραδίππου:

«Μετά λύπης το διοικητικό συμβούλιο του Ερμή πληροφορήθηκε ότι ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Φραν Γκονθάλεθ μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του άφησε αιχμές για τις συχνές αλλαγές προπονητών, επιρρίπτοντας εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στην διοίκηση της ομάδας.

Η ομάδα του Ερμή έμαθε να απαντά μέσα από αποδείξεις και επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις πιο κάτω σας παρουσιάζουμε βίντεο με την πορεία του παίκτη στην ομάδα μας ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι πληρωμένος στο ακέραιο.

Η διοίκηση του Ερμή δεν αρέσκεται στο να αποδεσμεύει προπονητές, αλλά δυστυχώς η αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών αναγκάζει τη διοίκηση να προβαίνει σε κάποιες αλλαγές, άλλωστε ποδόσφαιρο παίζουν οι παίκτες και όχι οι διοικητικοί παράγοντες».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ