aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤον περιμένουν για υπογραφές

Τον περιμένουν για υπογραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το όνομα του Μαξίμ Ιμερέκοφ είναι αυτό που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο ρεπορτάζ του Ερμή. Ο Ουκρανός αμυντικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση των «φτεροπόδαρων» και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να έρθει στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στους Αραδιππιώτες. Πρόκειται για 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτός από στόπερ μπορεί να αγωνιστεί και δεξί μπακ. Στη λήξασα σεζόν μέτρησε 11 συμμετοχές στην Τορπέδο Λευκορωσίας. Θεωρείται καλός κεφαλοσφαιριστής κάτι που φαίνεται να έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Νίκου Παναγιώτου για να αποκτηθεί.

Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η μετεγγραφή, οι «φτεροπόδαροι θα στρέψουν την προσοχή τους για την απόκτηση παικτών και στις υπόλοιπες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί και το ρόστερ. Το θετικό στον Ερμή είναι ότι ο προγραμματισμός πάει αρκετά καλά και φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο το οποίο όμως χρειάζεται ακόμη δουλειά. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσουν τα φιλικά παιχνίδια και γι’ αυτό προγραμματίζονται αρκετά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ