«Στις νίκες όλοι σε αγκαλιάζουν, στις ήττες κανείς δεν σε κοιτά»

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός του Ερμή Φραν Γκονθάλεθ

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη ζωή στην Κύπρο είναι ο Ισπανός μεσοαμυντικός του Ερμή Φραν Γκονθάλεθ.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμησε στον Ερμή και στη χώρας μας, και μόνο καλά έχει να πει. «Το να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό είναι μία υπέροχη εμπειρία που πάντα ήθελα να ζήσω. Το οικονομικό ήταν ένα μεγάλο κριτήριο γι’ αυτή την απόφαση», σχολίασε αρχικά.

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών, πρόσθεσε: «Δεν ήταν εύκολη η φετινή σεζόν. Είχαμε τρεις διαφορετικούς προπονητές από το ξεκίνημα. Αισθάνομαι πολύ αγαπητός στην ομάδα, κάτι που σίγουρα δεν είναι εύκολο όταν υπάρχουν παίκτες από 15 διαφορετικές χώρες. Ότι προβλήματα αντιμετώπισα στην αρχή ξεπεράστηκαν γρήγορα».

Ακολούθως μίλησε με τα καλύτερη για την Κύπρο: «Η ζωή εδώ είναι υπέροχη. Υπάρχει καλό φαγητό, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι και σίγουρα το συνιστώ. Όταν πήρα το αυτοκίνητο, όμως, για πρώτη φορά συγχύστηκα. Είχα μάθει να οδηγώ από την αντίθετη κατεύθυνση και μέχρι να φτάσω στο ξενοδοχείο ίδρωσα! Οδηγώντας από αριστερά ήταν πολύ δύσκολο για μένα».

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις αντιδράσεις μετά από μια νίκη και μια ήττα: «Στην Κύπρο όταν κερδίζεις σε αγκαλιάζουν όλοι, παίρνεις μπόνους, γεύμα και ποτό! Όταν χάνεις όμως, κανείς δεν σε κοιτά και το πιθανότερο είναι να έχεις 2-3 συναντήσεις την εβδομάδα για να συζητήσεις τους λόγους της ήττας».

 

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ