aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤο «κτίσιμο» αρχίζει από την άμυνα

Το «κτίσιμο» αρχίζει από την άμυνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όταν ανέλαβε ο Στίβεν Πρέσλι την Πάφος FC, δεν είχε και πολλά περιθώρια για να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα του.

Η συμφωνία έκλεισε στις 25 του περασμένου Ιανουαρίου και άμεσος στόχος ήταν να πάρουν βαθμούς και να μην κινδυνεύσουν. Τώρα όμως η κατάσταση είναι διαφορετική και ξεκινώντας από την αρχή την προετοιμασία και με νέους ποδοσφαιριστές, μπορεί να επιβάλει τη φιλοσοφία του.

Μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης της Σκωτίας, εξήγησε και τον λόγο που προχώρησε σε συμφωνία με τον Κέβιν Χολντ. «Διαθέτει το προφίλ του τύπου παίκτη που χρειαζόμασταν στη συγκεκριμένη θέση. Θα παίξω με τρεις παίκτες πίσω, τη νέα σεζόν. Μου αρέσουν οι παίκτες μου σε αυτή τη θέση να είναι αθλητικοί, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να προωθούνται στο κέντρο όταν παίζουν και γενικά είναι καλύτεροι στην υπεράσπιση των άκρων.

Το κτίσιμο της νέας ομάδας ξεκινά από την άμυνα, αλλά το πιο ενδιαφέρον, είναι πως στη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με άλλο σχήμα, με χαρακτηριστικό δείγμα τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ