aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤο καταστροφικό δεκάλεπτο…

Το καταστροφικό δεκάλεπτο…

Αλλιώς περίμεναν στον Ερμή την αναμέτρηση με την Ομόνοια και αλλιώς εξελίχθηκε. Η ομάδα της Αραδίππου ήθελε να πάει στο ΓΣΠ και να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Μόνο που άργησε να… μπει στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 7ο λεπτό ήταν ήδη πίσω με 2-0. Κάτι που επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα και που φάνηκε να μην έχει τις λύσεις, αλλά και τις δυνάμεις για να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.

Ήταν λογικό, το καταστροφικό ξεκίνημα να βγάλει εκτός στόχου τους παίκτες του Καϊάφα που ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να κερδίσουν κάτι από το ματς. Πλέον οι «φτεροπόδαροι» αρχίζουν να σκέφτονται την επόμενη αναμέτρηση που είναι εξαιρετικά σημαντική.

Την ερχόμενη Δευτέρα υποδέχονται στο ΓΣΖ τον Ολυμπιακό και μοναδικός στόχος τους είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Κάτι που αν πετύχουν θα είναι και ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει να δημιουργήσει η ομάδα μία απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Κώστας Καϊάφας αναμένεται να κάνει άλλη μία κίνηση ενίσχυσης στην επιθετική γραμμή. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση του και ήδη εξετάζονται μία-δύο περιπτώσεις που φαίνεται να απασχολούν σοβαρά. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις μιας και με έναν μετεγγραφικό στόχο έγιναν κάποιες επαφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ