aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘετικό κλίμα για ανανέωση

Θετικό κλίμα για ανανέωση

Απομένουν πάνω-κάτω άλλοι 2,5 μήνες ώς την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και σίγουρα πολλά μπορούν να μεσολαβήσουν. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δεδομένα που επικρατούν προς το παρόν, υπάρχει θετικό κλίμα παραμονής του Κώστα Καϊάφα στον πάγκο του Ερμή για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τάξεις του συλλόγου της Αραδίππου, τόσο ο Λούκας Φανιέρος όσο και ο Κύπριος προπονητής βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την ανανέωση της συνεργασίας. Ο πρόεδρος των μαυροκόκκινων παρουσιάζεται ικανοποιημένος από το έργο που επιτελεί ο Καϊάφας και όσο θα ισχύει αυτό, τόσο θα ζυγώνει η ώρα που θα τον φωνάξει για το πέσιμο των υπογραφών.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ερμή, μετά το χθεσινό ρεπό. Για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Γεγονός θετικό λίγες ημέρες πριν από ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ