Θέλει να «μιλήσει» η έδρα

Επάνοδο στις επιτυχίες θα επιδιώξουν οι «φτεροπόδαροι», παρόλο που είναι ψηλός ο βαθμός δυσκολίας του προσεχούς αγώνα...


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στον Ερμή, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι συνειδητοποιημένοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Αραδίππου μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα (0-3), θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Θέλει και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να βάλει δύσκολα στον Απόλλωνα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι «φτεροπόδαροι» να βελτιωθούν αμυντικά, μιας και η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια παρουσίασε «χτυπητές» αδυναμίες και δέχθηκε εύκολα γκολ.

Ο Νίκος Παναγιώτου δίνει έμφαση στην άμυνα, κάτι που διαφαίνεται στις προπονήσεις, αναμένοντας θετικά αποτελέσματα. Ο Κύπριος τεχνικός είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και έτοιμη να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Έχει μεταφέρει στους παίκτες την πίστη του για νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Σίργκι αναμένεται -εκτός απροόπτου- να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, σε αντίθεση με τον Αντωνίου, που είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ