aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτον Ερμή θέλουν να κάνουν την έκπληξη

Στον Ερμή θέλουν να κάνουν την έκπληξη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα πάνω του έχει πάρει ο Ερμής, ο οποίος στα τελευταία δυο παιχνίδια πρωταθλήματος μάζεψε τέσσερις βαθμούς χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο ερχομός του Κώστα Καϊάφα φαίνεται ότι έχει αλλάξει το κλίμα και υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές.

Σήμερα οι «φτεροπόδαροι» έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Υποδέχονται τους πρωταθλητές και θέλουν να κάνουν την έκπληξη. Η κλήρωση δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν στην ομάδα της Αραδίππου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδοθούν αμαχητί. Στόχος είναι να κοιτάξουν τον ΑΠΟΕΛ στα μάτια και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα που θα αφήνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Πρώτο μέλημα του Ερμή θα είναι να αμυνθεί αποτελεσματικά και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Κατά πάσαν πιθανότητα θα πάρει φανέλα βασικού ο Ζόρζε Μοντέιρο. Στα μετεγγραφικά συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά. Ο ένας θα είναι σίγουρα για την επίθεση και αναμένεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις εντός της βδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ