aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτόχος η ταχύτητα

Στόχος η ταχύτητα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά που προσπαθεί να προσδώσει ο Νίκος Παναγιώτου στον Ερμή είναι η ταχύτητα. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει πάντοτε να δημιουργεί ομάδες που παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς και αυτό προσπαθεί να κάνει και κατά την προετοιμασία των μαυροκόκκινων. Με παίκτες που μπορούν να έχουν καλό κράτημα της μπάλας, να είναι ταχείς και να «πατούν» συχνά την αντίπαλη περιοχή, θέλει να φτιάξει ομάδα ικανή να αιφνιδιάσει κάθε αντίπαλο.

Αυτό δείχνουν και οι κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα, ενώ το παλεύει για δυο-τρεις ακόμη μετεγγραφές, που θα δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ. Ειδικά αν καταφέρουν οι «φτεροπόδαροι» να αποκτήσουν επιθετικό, ο οποίος θα συνδυάζει ταχύτητα και σκοράρισμα θα είναι το ιδανικό. Προς αυτή την ταχύτητα κινείται άλλωστε η ομάδα προγραμματισμού, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται.

Δυσκολία συναντάται, όμως, λόγω οικονομικού, μιας και αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι εκτός των δυνατοτήτων της διοίκησης. Γι’ αυτό το ψάξιμο επικεντρώνεται σε παίκτες που θα πληρούν τις προδιαγραφές, ευρισκόμενοι εντός του ποσού που μπορούν να δαπανήσει ο σύλλογος της Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ