aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτην πόρτα εξόδου ο Γιόρντι Ντέκερς

Στην πόρτα εξόδου ο Γιόρντι Ντέκερς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία του Ερμή με τον Γιόρντι Ντέκερς. Ο Ολλανδός πορτιέρο δεν ικανοποίησε τον Νίκο Παναγιώτου με την παρουσία του στον πρώτο αγώνα της σεζόν με την Ομόνοια (1-3) και θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ο Ντέκερς είχε ανατρέψει τον Ματ Ντάρμπισαϊρ εντός περιοχής στο 1ο λεπτό του αγώνα, ενώ έφερε ευθύνη και στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε. Αυτός είναι ο λόγος που υποχρεώνει τον Ερμή να κινηθεί για την εξεύρεση άλλου βασικού κίπερ μέχρι το τέλος του μήνα που ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος.

Σίγουρα δεν είναι σύνηθες να λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση μετά το πρώτο ματς του πρωταθλήματος και αφού πέρασαν τόσα φιλικά, όμως πάρθηκε σε συνεργασία της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία. Για την ώρα, ο Δημήτρης Στυλιανού είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση. Έτσι, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια στην επόμενη αναμέτρηση του Ερμή, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Πέρα από την προσπάθεια που καταβάλλεται πλέον για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα, υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης. Σύμφωνα με τους μαυροκόκκινους, πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Αν βρεθεί ποδοσφαιριστής που θα πείθει ότι αξίζει τον κόπο και θα είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου, θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ