Σκέφτεται πλέον τη νέα σεζόν

Η φετινή σεζόν, σύμφωνα και με τα όσα δήλωναν οι διοικούντες, κρίνεται αποτυχημένη μιας και ο Ερμής έμεινε νωρίς εκτός κυπέλλου, ενώ και ο στόχος της εξάδας δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί...


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οριστικά και αμετάκλητα ο Ερμής έμεινε εκτός εξάδας και πλέον οι Αραδιππιώτες αρχίζουν από τώρα το χτίσιμο για τη νέα σεζόν. Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ «έσβησε» κάθε ελπίδα και οι «φτεροπόδαροι» σκέφτονται πλέον τη νέα χρονιά.

Η φετινή σεζόν, σύμφωνα και με τα όσα δήλωναν οι διοικούντες, κρίνεται αποτυχημένη μιας και ο Ερμής έμεινε νωρίς εκτός κυπέλλου, ενώ και ο στόχος της εξάδας δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί. Ο Ερμής έχασε 3-2 από την ΑΕΚ και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 δεν παράτησε το παιχνίδι, μείωσε σε 3-2 και με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τον βαθμό.

Ο Κορμπεράν βλέποντας τον Ντε Πίνα να μην «πατάει» καθόλου καλά τον απέσυρε από το γήπεδο μόλις στο 15. Η εμφάνιση του Ντε Πίνα έφερε έντονο προβληματισμό και ήδη ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τον Ερμή, λίγες μόλις βδομάδες μετά την απόκτησή του.

Αν και ο ποδοσφαιριστής ήταν και αρχηγός του Ερμή, ο Φανιέρος τον έδιωξε και αυτόν με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να παρθούν κι άλλες σημαντικές αποφάσεις από τη διοίκηση, οι οποίες θα αγγίξουν κι άλλους ποδοσφαιριστές.