aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΨάχνει για νίκη και αντίδραση…

Ψάχνει για νίκη και αντίδραση…

Με τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια του, ο Ερμής δεν έχει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει με πείσμα και πάθος τη νίκη, στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC. Ψάχνει αντίδραση μέσω της πρώτης νίκης του στα πλέι άουτ. Μπορεί οι «φτεροπόδαροι» να πηγαίνουν σε μία δύσκολη έδρα και να έχουν να αντιμετωπίσουν μία φορμαρισμένη ομάδα, όμως η πίστη και η αισιοδοξία παραμένουν.

Το κλίμα στην ομάδα, παρά την τελευταία ήττα από την Αλκή, είναι αρκετά καλό και ο Κώστας Καϊάφας δουλεύει με τους παίκτες του για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο β’ γκρουπ. Για την ώρα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το να δούμε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα είναι κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Κώστας Καϊάφας αναμένεται να χρησιμοποιήσει βασικούς ποδοσφαιριστές με στόχο να χτυπήσει το παιχνίδι και να διεκδικήσει το τρίποντο που θα φέρει την ομάδα της Αραδίππου ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ