aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠήρε τρίποντο ψυχολογίας

Πήρε τρίποντο ψυχολογίας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του, ο Ερμής κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο σε βάρος της Αναγέννησης Δερύνειας. Μια νίκη που ο Νίκος Παναγιώτου και οι παίκτες του ήθελαν πολύ για να μπορέσει η ομάδα να δει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σίγουρα με πολύ καλύτερη ψυχολογία.

Το γκολ του Ντομινίκ Ντα Σίλβα ήταν αρκετό για να φτάσουν στην επιτυχία οι «φτεροπόδαροι», οι οποίοι είχαν ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι. Μάλιστα, για περίπου μισή ώρα αγωνίστηκαν και με 10 ποδοσφαιριστές, όμως άντεξαν στην πίεση του αντιπάλου και πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή νίκη.

Ο Λούκας Φανιέρος αν και δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αποθέωσε με δηλώσεις του τον σκόρερ Ντα Σίλβα αλλά και τον Νίκο Παναγώτου: «Ο Ντα Σίλβα έχει να δείξει πολλά πράγματα. Μπήκε μέσα, πέτυχε το γκολ, είχε δοκάρι, βοήθησε πολύ. Ο Νίκος Παναγιώτου παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές. Μεταλλάσσονται κάποιοι παίκτες, γίνονται καλύτεροι».

Ο διοικητικός ηγέτης του Ερμή έστειλε και το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας: «Δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει εύκολα οποιοσδήποτε. Θα πάμε για το τρίποντο κόντρα στην Δόξα. Αν δεν τα καταφέρουμε θα είναι αποτυχία».

Από την επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Δόξα θα απουσιάσει ο Χριστόφ, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας, ο τραυματίας Άλπα και ο τιμωρημένος Μασίνουα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ