aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠήρε τον Ιγνάτοβιτς

Πήρε τον Ιγνάτοβιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παίκτης του Ερμή πρέπει να θεωρείται ο Πάβελ Ιγνάτοβιτς. Ο Ρώσος ακραίος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας της Αραδίππου και έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Τον 28χρονο φορ ξεχώρισε ο Νίκος Παναγιώτου και κατάφερε να τον ντύσει στα χρώματα του Ερμή για τον επόμενο χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Πέρσι, ο Ιγνάτοβιτς έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τη Μορντόβια στη Ρωσία, όπου σε 29 συμμετοχές σκόραρε 3 τέρματα. Πρώτη φορά θα δοκιμάσει την τύχη του μακριά από την πατρίδα του και δηλώνει πανέτοιμος για τη νέα αυτή πρόκληση.

Ο Ερμής έχει καταθέσει πρόταση και σε Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, ο οποίος συμφώνησε προφορικά και αναμένεται η υπογραφή του για να ανακοινωθεί ως νέο απόκτημα. Εκτιμάται ότι είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά. Ο Νίκος Παναγιώτου θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος θα βοηθήσει σημαντικά αν και εφόσον βάλει την υπογραφή του.

Από εκεί και πέρα, οι Αραδιππιώτες δίνουν προτεραιότητα στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά. Ο Κύπριος τεχνικός και οι συνεργάτες του αξιολογούν διάφορες περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια περίπτωση η οποία να έχει προχωρήσει ή να είναι κοντά σε συμφωνία.

Χρειάζονται ακόμα αρκετές κινήσεις για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Ενδιαφέρον για τον Φύτο Κυριάκου της Ανόρθωσης, δεν υπάρχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ