Πιο ισχυρός και απαιτητικός

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κινήσεις που θα κάνουν τον Ερμή ισχυρό, απαιτητικό και πιο φιλόδοξο θέλει να κάνει ο Νίκος Παναγιώτου. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή θα επιδιώξουν τη σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που πιστεύουν ότι θα ανεβάσουν το επίπεδο, πάντοτε στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου.

Ο Παναγιώτου θα κινηθεί και στην κυπριακή αγορά, όπως έγινε με τον Ίμπσον ντε Μέλο, αφού γνωρίζουν το πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του Ερμή. Στόχος είναι η εξάδα και δεν το κρύβουν στην ομάδα της Αραδίππου.

«Θεωρώ δεδομένο ότι με τη νέα σεζόν η ομάδα μας θα μπει πιο δυνατά στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις, ανάλογες με αυτές που είχαμε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους μια θέση στην εξάδα και αν τα καταφέρουμε, γιατί όχι να τερματίσουμε και σε πιο ψηλή θέση», ανέφερε ο Μαρτίνος Χριστοφή.

Οι «φτεροπόδαροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της βδομάδας να έχουμε κι άλλη ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ