Πέντε θέσεις, πέντε κινήσεις ακόμη

Πέρα από τους δύο μέσους, ο σύλλογος της Αραδίππου θα αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό, πιθανότατα έναν ακόμη επιθετικό, ενώ για την πέμπτη κίνηση δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Νίκος Παναγιώτου...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άλλες πέντε κινήσεις ξένων και κοινοτικών έχει ο Ερμής και αναμένεται να τις εξαντλήσει. Έχει καταθέσει εδώ και μερικές ημέρες προτάσεις σε κεντρικό μέσο και επιτελικό, περιμένοντας την απάντησή τους και ελπίζοντας πως θα την αποδεχτούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πέρα από τους δύο μέσους, ο σύλλογος της Αραδίππου θα αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό, πιθανότατα έναν ακόμη επιθετικό, ενώ για την πέμπτη κίνηση δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Νίκος Παναγιώτου (φωτό).

Οι «φτεροπόδαροι» έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, όμως ακόμη δεν έχουν αφιχθεί στην Κύπρο όλα τα νέα αποκτήματά τους. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσουν τα εργομετρικά τεστ και αναμένεται πως μέχρι τότε θα έρθουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο. Επίσης, σύντομα θα οριστεί η ημερομηνία της «ανοικτής» προπόνησης των μαυροκόκκινων.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ