aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠάνε για την υπέρβαση Καϊάφας-Φανιέρος

Πάνε για την υπέρβαση Καϊάφας-Φανιέρος

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γεγονός ότι ο Ερμής έχει προχωρήσει σε μαζεμένες κινήσεις ενίσχυσης και μάλιστα με ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις, δεν σημαίνει ότι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός έχει τελειώσει. Ακόμη υπάρχουν κενές θέσεις, τις οποίες ο Κώστας Καϊάφας θέλει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρκετές από τις κινήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες αφορούσαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έρχονται για ρεζέρβες και όχι για βασικοί. Αυτό λοιπόν είναι κάτι το οποίο δείχνει ότι ο Ερμής θα κινηθεί για ενίσχυση κοιτάζοντας για παίκτες που να βρίσκονται σε ένα καλύτερο επίπεδο.

Ο Λούκας Φανιέρος είναι διατεθειμένος αν βρεθεί κάτι αξιόλογο, κυρίως μεσοεπιθετικά, να βάλει λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Είναι σημαντικό κάποιες επιλογές στην επιθετική γραμμή να δικαιώσουν την τεχνική ηγεσία για να μπορέσει να χτίσει την ομάδα που θέλει και οραματίζεται. Μέσα από τα πρώτα φιλικά που θα γίνουν, ο Καϊάφας θα αρχίσει να βγάζει και τα πρώτα συμπεράσματα, ενώ θα δει και πού έχει αδυναμίες η ομάδα.

Ο Κύπριος προπονητής γνωρίζει ότι το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, όμως είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Εντός της εβδομάδας λογικά θα προκύψουν νέες ανακοινώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ