aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΌ,τι καλύτερο ο Εμεγκάρα

Ό,τι καλύτερο ο Εμεγκάρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απογοήτευση είναι η λέξη που κυριαρχεί στον Ερμή αυτή την περίοδο, μιας και η ομάδα βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και δυσκολεύεται να βρει τον δρόμο της. Πολλές από τις κινήσεις του καλοκαιριού έχουν απογοητεύσει και είναι σίγουρα ένας σημαντικός λόγος που η ομάδα απ’ εκεί που ξεκίνησε με στόχο την εξάδα βρίσκεται στο σημείο να παλεύει για την σωτηρία της.

Ένας παίκτης που φέτος ξεχώρισε με την αγωνιστικότητά του αλλά και τα γκολ του είναι ο Ίνοσεντ Εμεγκάρα. Σε 13 παιχνίδια έχει σκοράρει έξι γκολ και είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο Ερμής τη φετινή περίοδο. Δεν αποκλείεται κάποιες ομάδες να τον έχουν βάλει και στο στόχαστρο μιας και είναι παίκτης που βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, στα 28 του και έχει παραστάσεις και από πρώτη κατηγορία της Ιταλίας με τη Σιένα.

Πλέον, οι «φτεροπόδαροι» προετοιμάζονται για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, όπου δεν έχουν άλλη επιλογή πέρα από το να διεκδικήσουν βαθμολογικό κέρδος, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ