aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΌταν πονά ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε

Όταν πονά ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ερμής έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ανόρθωση που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι «φτεροπόδαροι» με την ψυχολογία στα ύψη ένεκα της νίκης επί του Απόλλωνα, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Παρόλο που γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, παρουσιάζονται πεισμωμένοι και λένε με αποφασιστικότητα πως θα τα δώσουν όλα για να προσθέσουν στο ταμείο τους άλλους τρεις βαθμούς. Και εάν τους «κατακτήσουν», βεβαίως θα δώσουν περισσότερη ώθηση στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, από αυτά που μετρούν διπλά για την ομάδα της Αραδίππου όσον αφορά στη μετέπειτα πορεία πλεύσης στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου, έχει να αντιμετωπίσει λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα παιχνίδια. Και αυτό γιατί ο Σίργκι είναι πολύ πιο έτοιμος για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ο Χόι το ίδιο, ενώ ο Μιγκέλ Άλμπα έδειξε να ανεβαίνει στα λεπτά που αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Εκτός παραμένει ο Μιούλερ Φερνάντες ο οποίος θα απουσιάσει για πάνω από ένα μήνα ακόμη.

Δεν υπολογίζεται ο Μπάουμαν που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Αντωνίου που είναι επίσης τιμωρημένος. Η απουσία του Ολλανδού από τη μεσαία γραμμή αποτελεί πλήγμα μιας και ήταν αρκετά φορμαρισμένος.

Απ’ εκεί και πέρα η τεχνική ηγεσία έχει καρφωμένο το βλέμμα της στον Ιράκλι Μαϊσουράντζε. Ο Γεωργιανός έφυγε τραυματίας από το ματς με τον Απόλλωνα και το πιο πιθανόν είναι να μην μπορέσει να βοηθήσει στην προσπάθεια του Ερμή κόντρα στην τέως του ομάδα. Αν απουσιάσει και ο Μαϊσουράντζε, τότε ο Παναγώτου θα κληθεί να κερδίσει ένα σημαντικό στοίχημα, καθώς ο Γεωργιανός δίνει πάρα πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Ο ένας που θα πάρει φανέλα βασικού θα είναι ο Αρτάμπε, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει λίγο πιο πίσω ο Μαρτίνιουκ και να πάρει φανέλα βασικού ο Άλμπα που θα έχει τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ