aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Μασίνουα τον κράτησε ζωντανό

Ο Μασίνουα τον κράτησε ζωντανό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί το πρόγραμμα που ακολουθεί, με ΑΕΚ εντός και ΑΕΛ εκτός, να είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Ερμή, αλλά οι παίκτες του θα το παλέψουν όσο μπορούν και ό,τι βγει. Η νίκη τους απέναντι στην ΑΕΖ, σε συνδυασμό με την ήττα της Νέας Σαλαμίνας, δίνει κάποιες ελπίδες στον Ερμή για την εξάδα.

Όλοι, όμως, γνωρίζουν ότι οι ελπίδες είναι περισσότερο μαθηματικές παρά ρεαλιστικές. Οι «φτεροπόδαροι» πάντα παλεύουν για το καλύτερο και το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Θα τα δώσουν όλα στα δυο παιχνίδια που έχουν απομείνει κι όπου τους βγάλει.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ερμή, στην αναμέτρηση με την ΑΕΖ, ο Έντουαρντ Μασίνουα. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 33 του χρόνων, κατάφερε να πετύχει χατ τρικ, φθάνοντας στα 8 τέρματα στο πρωτάθλημα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει παίξει μόλις σε 4 παιχνίδια ως βασικός, τότε τα στατιστικά είναι εξαιρετικά για τον επιθετικό από τη Ζιμπάμπουε.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΖ δεν είναι κριτήριο, είναι όμως μια τονωτική ένεση για τους παίκτες του Κορμπεράν, που ήθελαν μια νίκη για να βρουν λίγη πίστη ενόψει της συνέχειας. Ο Ισπανός τεχνικός, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντε Βρίσε που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Άλλα προβλήματα δεν προκύπτουν για τον τεχνικό της ομάδας της Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ