aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΝίκη για αναστροφή του κλίματος

Νίκη για αναστροφή του κλίματος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η προετοιμασία του Ερμή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς με τον Νίκο Παναγιώτου και τους συνεργάτες του να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βοηθήσουν στο να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Οι πρώτες αγωνιστικές δεν ήταν καθόλου καλές για τους Αραδιππιώτες οι οποίοι πέρα από το γεγονός ότι δεν πήραν βαθμούς, δεν έχουν παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον στα πλείστα τους παιχνίδια.

Η τεχνική ηγεσία δούλεψε αρκετά στη διακοπή του πρωταθλήματος και προσπάθησε να βελτιώσει κάποια πράγματα. Το ματς με την Ομόνοια είναι εξαιρετικά σημαντικό μιας και όλοι θέλουν να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μπορέσει να βοηθήσει στην ανύψωση του ηθικού και θα αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια. Λογικά κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα γίνουν από τον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος καλείται να μεταμορφώσει την ομάδα του για να μην προκύψουν άλλα προβλήματα. Είναι γνωστό ότι ο Λούκας Φανιέρος έχει υψηλές βλέψεις και όσο δεν βλέπει την ομάδα του να κερδίζει είναι δεδομένο να σκέφτεται μέτρα για να αλλάξει η όλη κατάσταση.

Σε μία άλλη εξέλιξη οι «φτεροπόδαροι» ανακοίνωσαν μία νέα συνεργασία που έχει να κάνει με τα καταστήματα Coffee Sweet bar. «Ο Αντώνης και ο Αλέξανδρος Τσιαμπαρτάς ειναι οι ιδιοκτήτες των «γλυκών καταστημάτων». Ο λόγος που τα αποκαλούμε γλυκά είναι γιατί φτιάχνουν ίσως τις πιο νόστιμες κρέπες στη Λάρνακα! Εμείς με τη σειρά μας χαιρόμαστε να έχουμε κοντά μας χορηγούς οι οποίοι είναι επαγγελματίες και πάνω από όλα φαίνεται καθημερινά το πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ