aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΝέα ατυχία για τον Σίργκι

Νέα ατυχία για τον Σίργκι

Δεν λέει να ησυχάσει ο Κρίστιαν Σίργκι! Ο Ρουμάνος αμυντικός του Ερμή τραυματίστηκε ξανά και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για το αυριανό ματς με την Ανόρθωση.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η κατάστασή του θα αξιολογηθεί ξανά λίγο πριν από την αναμέτρηση με τη «Μεγάλη Κυρία», με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα.

Τα προβλήματα, όμως, που αντιμετωπίζουν οι μαυροκόκκινοι, δεν είναι μόνο αυτά. Εκτός πλάνου για την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους είναι οι τιμωρημένοι Έντουαρντ Μασίνουα, Πιμ Μπάουμαν και Γιάννης Αντωνίου, όπως και ο τραυματίας Μιούλερ Φερνάντες.

Σε περίπτωση που δεν ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους οι Μαϊσουράντζε και Σίργκι, οι απόντες θα είναι έξι. Ο τελευταίος θα επέστρεφε στο αρχικό σχήμα αν δεν τραυματιζόταν. Με τα νέα δεδομένα, ο Μαρτίνος Χριστοφή αναμένεται να παραμείνει στο κέντρο της άμυνας.

Για τη θέση του Γεωργιανού, υποψήφιος είναι ο Αλφόνσο Αρτάμπε. Επίσης, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μιγκέλ Άλμπα, ενώ είναι πιθανόν να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Ντομινίκ ντα Σίλβα.

Ο Νίκος Παναγιώτου θα προσπαθήσει να βρει τις λύσεις, λοιπόν, ώστε να παρουσιαστεί ανεπηρέαστος ο Ερμής στο σημαντικό ματς με την Ανόρθωση. Σε περίπτωση νίκης θα κάνει ένα βήμα για εδραίωση στην πρώτη εξάδα, αφήνοντας οκτώ βαθμούς πίσω του την αυριανή του αντίπαλο. Και σαφέστατα θα δει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ