aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Μονόδρομος το δύο στα δύο»

«Μονόδρομος το δύο στα δύο»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ερμής είναι ο μοναδικός στο πρωτάθλημα που δεν έχει πάρει βαθμό. Ο Λούκας Φανιέρος δεν αντέχει να βλέπει στον πάτο την ομάδα και έχει στείλει τα δικά του μηνύματα στους παίκτες. Ποια είναι αυτά; Νίκη με τον Εθνικό την Κυριακή και με την Πάφο την επόμενη αγωνιστική. Μόνο έτσι θα είναι ικανοποιημένος ο πρόεδρος. Μόνο αν κάνει το δύο στα δύο στα επόμενα δυο ματς και καταφέρει με αυτό τον τρόπο να μετριάσει τις απώλειες από τους πρώτους τρεις αγώνες της σεζόν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το έργο των παικτών του Νίκου Παναγιώτου. Απέναντι στον Απόλλωνα ο Ερμής έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να βάλει δύσκολα σε οποιαδήποτε ομάδα. Τώρα καλείται να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα, να ξεχάσει τι προηγήθηκε και να γυρίσει σελίδα. Ο Φανιέρος ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει μόνο έξι βαθμούς στα επόμενα δυο ματς. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να πάρει νέα μέτρα. Πιστεύει στον Νίκο Παναγιώτου και ήδη άναψε το «πράσινο» φως για να αρχίσει τον σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Φρίμπονγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Εθνικό Άχνας καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Μία με δυο αλλαγές θα προκύψουν στην ενδεκάδα του Παναγιώτου που θέλει να δει την ομάδα του να δημιουργεί φάσεις και να είναι αποτελεσματική μπροστά από την αντίπαλη εστία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ