aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε αλλαγές στην ενδεκάδα

Με αλλαγές στην ενδεκάδα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα διαφορετικό Ερμή αναμένεται να δουν οι φίλοι του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή. Και αυτό γιατί ο Νίκος Παναγιώτου σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και, όπως είναι λογικό, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο της ματς με την Καρμιώτισσα.

Μια αλλαγή που πιθανόν να γίνει θα αφορά τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Δημήτρης Στυλιανού ίσως αυτή τη φορά να μείνει στον πάγκο και να ξεκινήσει βασικός ο Τσερνάουσκας. Ο Λιθουανός κίπερ αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή για να δώσει το κάτι παραπάνω, όμως τον κράτησαν στον πάγκο οι πολύ καλές εμφανίσεις του Στυλιανού. Ο Τσερνάουσκας είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού και να κάνει ντεμπούτο με τα κοκκινόμαυρα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Επίσης, ο Σίργκι αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, αν και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Αλλαγή ίσως γίνει και στη μεσαία γραμμή, μιας και εκεί οι «φτεροπόδαροι» δεν τα πάνε πολύ καλά. Ο Μαϊσουράντζε είναι πολύ πίσω από τον καλό του εαυτό και ίσως μείνει εκτός ενδεκάδας. Δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Αντωνίου.

Η προετοιμασία των «φτεροπόδαρων» ολοκληρώνεται σήμερα και πιθανόν ο Παναγιώτου να καταλήξει οριστικά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στον Απόλλωνα. Το κλειδί θα είναι η καλή μεσοαμυντική λειτουργία. Αν η ομάδα της Αραδίππου δείξει βελτίωση σε αυτό το κομμάτι, θα έχει τις πιθανότητές της να «χτυπήσει» το ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ