aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚόντρα στην αρνητική προϊστορία

Κόντρα στην αρνητική προϊστορία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

O Ερμής νιώθει μεγάλη άνεση στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και η διαφορά του από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι τεράστια. Ωστόσο, ο στόχος του στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του.

Η επόμενη αποστολή είναι με αντίπαλο την Πάφος FC, με τους παίκτες του Κώστα Καϊάφα να έχουν ν’ αντιμετωπίσουν δυο δεδομένα που πιθανόν να τους θέτουν αουτσάιντερ για τη νίκη. Το ένα είναι το φορμάρισμα του αντιπάλου και το άλλο η κακή προϊστορία κόντρα στην παφιακή ομάδα εκτός έδρας. Στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Πάφο, ο Ερμής μετρά μόλις μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες.

Στατιστικά απογοητευτικά και που αποτυπώνουν τη δυσκολία που έχουν οι «φτεροπόδαροι» στο παιχνίδι της Δευτέρας στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ήττα από την Αλκή έχει απογοητεύσει τους ποδοσφαιριστές του Ερμή, όμως ταυτόχρονα τους δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Αν καταφέρουν να πάρουν το «διπλό», θα κάνουν άλλο ένα βήμα για τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, ενώ θα επανέλθουν και τα χαμόγελα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ