aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚοντά σε εξτρέμ και ανασταλτικό μέσο

Κοντά σε εξτρέμ και ανασταλτικό μέσο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι Κώστας Καϊάφας και Βέσκο Μιχαήλοβιτς έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στόχος είναι να «χτίσουν» τον νέο Ερμή, με διαφορετική φιλοσοφία και ίσως διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που θέλει να κάνει ο Κύπριος τεχνικός είναι να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα στην ομάδα του σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Να αποκτήσει γρήγορους ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που οραματίζεται ο Καϊάφας.

Σε αυτή του την προσπάθεια έχει αρχίσει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών για σημαντική και ποιοτική ενίσχυση. Ήδη έχει εντοπίσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ερμής βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος και άλλον ένα για τη θέση του ακραίου επιθετικού και γίνονται προσπάθειες να προκύψει συμφωνία το συντομότερο.

Δεδομένη θεωρείται η παραμονή των Ταραλίδη, Τσίνα και Μπάουμαν, ενώ γίνονται σκέψεις όπως προταθεί στον Αρτάμπε αναπροσαρμογή συμβολαίου και αν την αποδεχθεί τότε θα είναι κι αυτός στο ρόστερ της νέας περιόδο. Εντός της εβδομάδας θα γίνουν διάφορες συναντήσεις με τον Μιχαήλοβιτς, που επέστρεψε από τη Σερβία και θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ