aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ ειλημμένη απόφαση και η Ομόνοια

Η ειλημμένη απόφαση και η Ομόνοια

Ειλημμένη απόφαση είναι πλέον η απόκτηση κεντρικού αμυντικού από πλευράς Ερμή. Ο Κώστας Καϊάφας ζήτησε την ενίσχυση στην καρδιά της οπισθοφυλακής και γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό του κατάλληλου. Έχουν προταθεί σέντερ μπακ από ατζέντηδες, ωστόσο δεν ξεχώρισε κάποιος προς το παρόν.

Πλέον, απομένει μια εβδομάδα ώς την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Κύπριος τεχνικός αναγνωρίζει πως είναι δύσκολο να βρεθεί ο εκλεκτός και να προλάβει να αγωνιστεί. Επομένως, δεν συντρέχει λόγος βιασύνης και για να το κάνουμε πιο κατανοητό, δεν αναζητείται αμυντικός για να αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στο ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος». Υπάρχει λοιπόν χρόνος ώς τις 31 Αυγούστου, ημέρα λήξης της μετεγγραφικής περιόδου, για να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Από εκεί και πέρα, σήμερα είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ (19:00). Ο Καϊάφας θα δοκιμάσει σε μεγάλο βαθμό το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει την 1η αγωνιστική απέναντι στους γαλαζοκίτρινους, ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστούν οι νεοαποκτηθέντες Νικολάι Κιπιάνι και Μαρσέλ Εσομπέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ