aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ είδηση είναι το διετές συμβόλαιο

Η είδηση είναι το διετές συμβόλαιο

Προπονητής του Ερμή για την επόμενη διετία θα είναι ο Κώστας Καϊάφας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η χθεσινή, σχετική ανακοίνωση. Αν πάντως τηρηθεί το συμβόλαιο από τις δύο πλευρές, θα πρόκειται για σπάνιο γεγονός επί των ημερών της διοίκησης του Λούκα Φανιέρου, αφού είναι γνωστή η τακτική των πολλών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα (προπονητές, τεχνικοί διευθυντές, ποδοσφαιριστές…). Για την ακρίβεια, μόνο στην πρώτη θητεία του ο Νίκος Παναγιώτου πλησίασε τη διετία στον «ηλεκτρικό» πάγκο των μαυροκόκκινων (1/10/2012-7/9/2014).

Έστω όμως και αν πρόκειται για στοίχημα η παραμονή του Κύπριου τεχνικού ώς τον Μάιο του 2020, όπως προνοεί το συμβόλαιο, φαίνεται ότι κέρδισε ήδη το πρώτο ζητούμενο. Την εμπιστοσύνη του προέδρου και των διοικητικών συνεργατών του, όσο κανείς προηγουμένως. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την περίοδο 2013-14, που επέστρεψαν οι «φτεροπόδαροι» στην Α’ Κατηγορία, δεν ανακοίνωσαν ξανά πρόσληψη προπονητή διάρκειας δύο σεζόν. Το πιο κοντινό ήταν το 1+1 του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος ως γνωστόν αποτέλεσε πρόωρα παρελθόν.

Η ανακοίνωση του Ερμή: «Για ακόμη δύο χρόνια στην οικογένεια του Ερμή. Ο προπονητής Κώστας Καϊάφας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ώς τον Μάιο του 2020! Του ευχόμαστε καλή συνέχεια, με περισσότερες επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ