aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Πισινή εν βάλλω εγώ, θα στουππώσουν τα αφτιά τους» (ηχητικό)

Φανιέρος: «Πισινή εν βάλλω εγώ, θα στουππώσουν τα αφτιά τους» (ηχητικό)

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε σήμερα το μεσημέρι στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αποκάλυψε πως πλέον «είμαι ένας πρώην πρόεδρος» και άφησε σαφείς αιχμές στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη για τον νέο φάκελο που ήρθε σήμερα για το ματς του Ερμή με τη Δόξα.

«Δεν υπάρχει γεγονός φίλε, δεν θέλω να μου πεις καμιά ερώτηση και να σου πω τον λόγο. Όχι το γεγονός, έκανα ότι έκανα, έκανα τα πάντα και ο Κουτσοκούμνης έβγαλε απόφαση ότι δεν θα αναβληθεί ο αγώνας. Με το Παραλίμνι πριν από δύο χρόνια αναβλήθηκε. Γυρεύει κάτι από εμάς, αυτό που γυρεύει θα το βρει, ετέλιωσε το έργο. Είναι προκατειλημμένος εναντίον της ομάδας του και προσωπικά εμένα. Αν θέλει να χορέψει με τούτο  τον χορό, θα χορέψουμε», δήλωσε αρχικά ο Φανιέρος.

Και πρόσθεσε: «Η Αστυνομία έκανε πολλά σωστά τη δουλειά της, άλλοι δεν τι κάμνουν ή δεν θέλουν να την κάμνουν. Τώρα να δούμε που θα φκάλει τούτη η κουβέντα. Τι φταίω εγώ που δεν βγήκε το παιχνίδι από το στοίχημα. Δηλαδή οι μικροί απαγορεύεται να παίξουν ποδόσφαιρο; Να μας το πουν, μα τι θέλουν τούτοι ολάν; Τούτο που θέλουν θα το πάθουν.

Ο Λούκας ο Φανιέρος έφυγε για να ησυχάσουν και αυτοί. Κάπου θα συναντηθούμε σου λέω με τούτους. Δεν θα το αφήσω έτσι το πράγμα εγώ. Πισινή εν βάλλω εγώ. Κάποιοι άλλοι θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους. Το κομμάτι θα το παίξουμε σε όλα τα επίπεδα, κανένα πρόβλημα. Τώρα που θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου, θα στουππώσουν τα αφτιά τους. Τι ένα γίνει δηλαδή; Θα μας κάνει τέττε;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ