aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά του

Έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά του

Τα πρώτα συμπεράσματά του έβγαλε ο νέος προπονητής του Ερμή, Γκόραν Μιλόγεβιτς, στο φιλικό με τον Οθέλλο. Παρά την ήττα με 1-0, που λίγη σημασία έχει, ο Σέρβος τεχνικός πήρε χρήσιμες σημειώσεις ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Χρόνο συμμετοχής στο φιλικό πήραν όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο. Στο τεχνικό τιμ του Ερμή έχει προστεθεί και ξένος βοηθός προπονητή (δεν γνωστοποιήθηκε το όνομά του ακόμα), ενώ στις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει και προπονητής τερματοφυλάκων.

Σήμερα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από αύριο πιάνουν δουλειά ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση. Η εβδομάδα που μπαίνει είναι σημαντική μιας και μέσα από τις προπονήσεις ο Μιλόγεβιτς θα δουλέψει και θα καταστρώσει το πλάνο του. Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνου για την αναμέτρηση με την Ανόρθωση θα είναι οι τιμωρημένοι Πατσέκο και Ιμερέκοφ, όπως και ο τραυματίας Σανδραβέλης. Είναι δεδομένο ότι σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, κάποιες αλλαγές θα γίνουν από τον νέο προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ