aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕπιστρέφει και φέρνει νέα ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς

Επιστρέφει και φέρνει νέα ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ 

Στη Σερβία βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες για προσωπικά θέματα ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται όμως να φέρει και μετεγγραφικά νέα για τον Ερμή. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Αραδίππου, με την επιστροφή του στην Κύπρο θα έχει συναντήσεις με τον προπονητή Κώστα Καϊάφα και τη διοίκηση για να δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις που αφορούν στον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και ο Μιχαήλοβιτς έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να γίνει μπόλικη δουλειά μιας και υπάρχουν μεγάλα κενά τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ. Από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό αναμένεται ότι θα μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει μία μικρή έκπληξη με κάποια αποχώρηση, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Ο Καϊάφας με τον Μιχαΐλοβιτς θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και θα πάρουν σύντομα αποφάσεις. Το σημαντικό είναι να χτιστεί μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο σε σχέση με πέρσι και αυτό θα γίνει με το να μπει και λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όλα όσον αφορά στον Ερμή αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους και σύντομα θα προκύψουν ανακοινώσεις, χωρίς να λειτουργούν όμως με πίεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ