Επικέντρωση στη μεσαία γραμμή


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά τις πολύ σημαντικές προσθήκες των Ονίλο, Ντε Μέλο και Πρισό που έκανε ο Ερμής στην επιθετική γραμμή, πλέον το τεχνικό τιμ στρέφει την προσοχή του στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο Νίκος Παναγιώτου και οι συνεργάτες του θέλουν να εντοπίσουν μέσους οι οποίοι θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Το γεγονός ότι ακόμη υπάρχει μπόλικος χρόνος για την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου κάνει τους παράγοντες του συλλόγου να μην «καίγονται» για τις επιλογές που θα κάνουν. Θέλουν να μελετήσουν καλά όλες τις περιπτώσεις που έχουν μπροστά τους, να ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και ακολούθως να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Εκτιμάται ότι θα γίνουν δυο, ίσως και τρεις κινήσεις στη μεσαία γραμμή. Άλλωστε έχουν φύγει ποδοσφαιριστές αξίας, όπως οι Γουίκς, Ροσάδο και Γκονθάλες. Αν ο Ερμής αποκτήσει παίκτες που του δώσουν ακόμη περισσότερα και είναι σε θέση να τον αναβαθμίσουν ποιοτικά, τότε θα δημιουργήσει μία πιο ποιοτική ομάδα, με πολύ καλύτερη προοπτική στη νέα σεζόν.

Πλέον οι «φτεροπόδαροι» έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των προπονήσεων. Θυμίζουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στην Κύπρο, περισσότερο για να αποφευχθεί το μεγάλο οικονομικό κόστος που θα είχε η περίπτωση μετάβασης στο εξωτερικό.

Για την ώρα όλοι στον σύλλογο της Αραδίππου δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις κινήσεις που έχουν γίνει και ευελπιστούν ότι τη νέα σεζόν θα δουν έναν Ερμή έτοιμο να κάνει πολλές ζημιές και να φτάσει ψηλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ