Ένα και μοναδικό κίνητρο στον Ερμή

Η αναμέτρηση με την ΑΕΛ είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως στον Ερμή είναι διατεθειμένοι να πάνε στη Λεμεσό και να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να βρει και να δώσει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές της στα εναπομείναντα παιχνίδια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Με τον Ερμή να είναι εκτός εξάδας είναι λογικό να επικρατεί προβληματισμός και στεναχώρια.

Όλοι ήθελαν να συμμετέχουν στο πρώτο γκρουπ, κάτι που θα έδινε αυτόματα πολύ περισσότερα κίνητρα σε όλους. Αυτό δεν έγινε εφικτό και πλέον οι «φτεροπόδαροι» φαίνεται ότι έχουν ένα και μόνο κίνητρο απ’ εδώ και πέρα. Την πρωτιά στο δεύτερο όμιλο, έτσι ώστε να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Κορμπεράν και οι συνεργάτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος, όμως και οι παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να τα δίνουν όλα. Η αναμέτρηση με την ΑΕΛ είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως στον Ερμή είναι διατεθειμένοι να πάνε στη Λεμεσό και να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος. Εκτός είναι ο τιμωρημένος (και φορμαρισμένος) Μπάουμαν.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ