aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈλαμψε ο Ίμπσον Ντε Μέλο

Έλαμψε ο Ίμπσον Ντε Μέλο

Ο Ίμπσον Ντε Μέλο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ερμή για να προσδώσει ταχύτητα και ποιότητα στην επιθετική του γραμμή. Στις προηγούμενες δυο σεζόν του στο κυπριακό πρωτάθλημα είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία αλλά έψαχνε μία σεζόν που θα τον εκτοξεύσει και θα του δώσει τη δυνατότητα να κάνει το κάτι παραπάνω.

Πριν υπογράψει στον Ερμή είχε περάσει από Εθνικό Άχνας, Αγία Νάπα και Πάφο μετρώντας συνολικά 60 συμμετοχές και 4 γκολ. Με τον Ερμή έχει αγωνιστεί και στα 36 παιχνίδια του πρωταθλήματος 2016-17. Μόλις σε ένα ήρθε από τον πάγκο, αυτό της τελευταίας αγωνιστικής. Πέτυχε 7 τέρματα, έδωσε αρκετές ασίστ, ταλαιπώρησε τις αντίπαλες άμυνες και γενικά έκανε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Βαδίζοντας στο 27ο έτος της ηλικίας του, είναι πιο ώριμος και έτοιμος να κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Ο Ντε Μέλο είναι μακράν ο πρώτος παίκτης του Ερμή σε χρόνο συμμετοχής, μιας και μετρά μόνο στο πρωτάθλημα 3.039 αγωνιστικά λεπτά. Ο δεύτερος στη σχετική λίστα είναι αρκετά μακριά. Πρόκειται για τον Γιάροσλαβ Μαρτίνιουκ ο οποίος επίσης έκανε μία εξαιρετική σεζόν σκοράροντας 9 γκολ και έχοντας 2.796 λεπτά συμμετοχής. Τρίτος στη λίστα είναι ο Αρτάμπε με 2.284 αγωνιστικά λεπτά. Ο Ερμής επιδιώκει να διατηρήσει στο ρόστερ τους παίκτες που θέλουν και οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων του. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να βάλουν λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη οι «φτεροπόδαροι».

Ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε πάντως, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αραδίππου. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον Πανιώνιο. Ένας παίκτης που ήρθε για να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να προσφέρει αυτά που μπορεί.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό, το πρώτο που αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι το μέλλον του Κάρλος Κορμπεράν. Φαίνεται πως υπάρχει διάθεση για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, έστω κι αν μέχρι χθες δεν υπήρχε νεότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ