«Εγώ φταίω που αποτύχαμε» (επιβεβαίωσε για μετεγγραφές)

Πολλά και ενδιαφέροντα ανέφερε σε χθεσινές του ραδιοφωνικές τοποθετήσεις ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM...


Πολλά και ενδιαφέροντα ανέφερε σε χθεσινές του ραδιοφωνικές τοποθετήσεις ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM. Παραδέχθηκε τα δικά του λάθη και αποκάλυψε ότι ο Ερμής είχε κλειστούς τους Νασίρ Μάατσι και Ίμπσον Ντε Μέλο στην αρχή της σεζόν.

«Είναι ανεπιτυχής η φετινή σεζόν. Ήταν κακή. Πρώτος από όλους φταίω εγώ. Είχαμε συμφωνήσει με ορισμένους ποδοσφαιριστές αλλά δεν τους πήραμε και ήταν λάθος. Ο Μάατσι της Πάφου ήταν κλειστός κοντά μας. Ο Ντε Μέλο είχε συμβόλαιο κοντά μας και δεν τον πήραμε, ήταν λάθος. Ο προπονητής με τους συνεργάτες του έκαναν λάθος επιλογές», σχολίασε σχετικά.

Για τα μετεγγραφικά της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν ο πρόεδρος του Ερμή πρόσθεσε:«Πήραμε τους Γιάννη Αντωνίου και Μάικλ Φίλγκεϊτ. Δεν θα πάρουμε άλλον μέχρι να πω εγώ. Δεν είναι ώρα ακόμη για να αποκτήσουμε άλλους. Πρέπει να δούμε ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν από το υφιστάμενο ρόστερ και ακολούθως θα δούμε τι θα γίνει. Θα κάτσουμε μαζί με τον προπονητή να αποφασίσουμε τι θα γίνει. Κανείς δεν αποφασίζει μόνος του. Θα γίνουν έξι-εφτά αλλαγές απ’ εδώ και πέρα».

Για το θέμα του γηπέδου, το πιο πιθανό είναι η ομάδα να παραμείνει στο «Αμμόχωστος» και στη νέα σεζόν.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ