aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Έγιναν Μπαρσελόνα, θέλουν να τα παν καλά με τη Δεξιά»

«Έγιναν Μπαρσελόνα, θέλουν να τα παν καλά με τη Δεξιά»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Ακαδημίες του Ερμή κυρίως των ηλικιών 13-17 ετών, καθώς στο προπονητικό κέντρο των «φτεροπόδαρων» γίνεται επανασπορά και οι νεαροί παίκτες δεν μπορούν να βρουν γήπεδο να προπονηθούν. Επιδίωξαν να το κάνουν στο δημοτικό γήπεδο Αραδίππου, αλλά σύμφωνα με τον Λούκα Φανιέρο «ο Δήμος έδιωξε τα παιδιά, έβαλε κλειδωνιές στο γήπεδο και κλείνει τις πόρτες και τα αφτιά στον Ερμή».

Μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», ο πρόεδρος του Ερμή είπε αρχικά: «Κάποιοι καιροσκόποι δεν θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με τον Ερμή. Θα έχουν κι αυτοί από εμάς όμως την ίδια αντιμετώπιση. Δεν έχουν γήπεδο τα παιδιά των Ακαδημιών μας επειδή φτιάχνεται το προπονητικό μας κέντρο. Οι ακαδημίες μας δεν έχουν γήπεδο. Στο δημοτικό γήπεδο της Αραδίππου θα γίνει επανασπορά σε είκοσι μέρες. Αυτό δεν ενοχλεί τις ομάδες να αγωνίζονται».

«Έβγαλαν τα παιδιά έξω. Το γήπεδο είναι η έδρα της Ομόνοιας Αραδίππου. Έγινε ξαφνικά Μπαρσελόνα η Ομόνοια Αραδίππου. Έκανε τέσσερις νίκες και νομίζει ότι θα χαλαστεί το γήπεδο της. Εμείς δεν έχουμε έδρα», πρόσθεσε και συνέχισε: «Να μην αγγίζουμε τα μωρά… Με αυτά πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι. Ο δήμαρχος πήγε κι έβαλε κλειδωνιές στο γήπεδο. Κρατούν πολλά λεφτά ξέρετε και περίφραξαν το γήπεδο. Κάποιοι παλαίμαχοι και στρατόπεδα κάνουν προπόνηση, αλλά τα δικά μας παιδιά τα άφησαν έξω. Δεν ξέρω από πού τα μάθατε εσείς αυτά. Δεν βγάλαμε κάτι προς τα έξω. Είσαι καλός δημοσιογράφος εσύ που το έμαθες (σ.σ. αναφέρθηκε στον Πανίκο Θεοδοσίου)».

«Το Δημαρχείο θέλει να τα έχει καλά με τη Δεξιά τώρα με την ευκαιρία των εκλογών. Η Αραδίππου είναι των παιδιών. είπε πολλά ψέματα ο δήμαρχος στο παρελθόν ότι θα κάνει κάτι και για μας ο Νίκος Αναστασιάδης. Ο ΠτΔ πέταξε εκατομμύρια σε άλλες κωμοπόλεις και έκανε έργα. Μπορεί να ηχεί πρόθεση να κάνει κάτι για μας ο Αναστασιάδης, αλλά μας να το κρύβει ο δήμαρχος. Νομίζει ότι το γήπεδο είναι δικό και ότι το αγόρασε από μικρό παιδί. Δεν αφήνει τα παιδιά του Ερμή και αφήνει στρατιώτες και παλαίμαχους λέγοντας μας πως έχει συμφωνίες μαζί τους. Πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος με τον Ερμή, αλλιώς θα αλλάξουμε συμπεριφορές», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ