aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΆρχισε σχεδιασμό για το κοντινό μέλλον

Άρχισε σχεδιασμό για το κοντινό μέλλον

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για να μπει στο α’ γκρουπ ο Ερμής πρέπει να πάρει νίκες εις βάρος της ΑΕΚ και της ΑΕΛ, καθώς και να στραβοπατήσει δύο φορές η Ανόρθωση. Σενάριο που φαντάζει δύσκολο και γι’ αυτό η διοίκησή του είναι υποχρεωμένη να αρχίσει νωρίς τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Στόχος των «φτεροπόδαρων» είναι να κρατήσουν κάποιους παίκτες που έδειξαν καλά στοιχεία την τρέχουσα σεζόν, ενώ υπάρχει η σκέψη για να μειωθεί ο μισθός κάποιων ποδοσφαιριστών.

«Αρχίσαμε δειλά-δειλά τον σχεδιασμό. Μιλάμε με παίκτες που θέλουμε να κρατήσουμε. Θέλουμε να αποφύγουμε λάθη που κάναμε πέρσι. Θα θέσουμε και του χρόνου υψηλούς στόχους», ανέφερε χθες ο Μιχάλης Ανδρέου για το θέμα. Οι παράγοντες του Ερμή αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει διαφοράς ποιότητας με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, τις οποίες θα αντιμετωπίσουν στην 25η και 26η αγωνιστική, αντιστοίχως.

«Είχαμε καλή παρουσία με την ΑΕΖ, η οποία αγωνίστηκε με νεαρούς, αλλά δείξαμε θετικά στοιχεία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο τέμπο για να πάρουμε το απόλυτο και να περιμένουμε, γιατί η μπάλα δεν είναι στα πόδια μας. Η Ανόρθωση βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζουμε με τις ΑΕΚ και ΑΕΛ. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, αλλά με τις μεγάλες ομάδες παίζουμε καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, φανερώνοντας ότι υπάρχει επίγνωση της δυσκολίας αναφορικά με την προσπάθεια επίτευξης του στόχου.

Όπως και να έχει, οι προπονήσεις ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ συνεχίζονται με δυο σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός πλάνου είναι ο τραυματίας Μπενγκά και ο τιμωρημένος Ντε Βρίσε. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν θα προσπαθήσει να σταματήσει την ΑΕΚ με τα όπλα που διαθέτει. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι Αραδιππιώρες λένε πως δεν θα πέσουν αμαχητί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ