«Ήρθε φάκελος για αγώνα της Εθνικής μας»

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μίλησε στον «Άστρα» και ήταν αποκαλυπτικός για άλλη μια φόρα.

Ο ισχυρός άντρας των «φτεροπόδαρων» σχολίασε τις πολλές τιμωρίες που υπήρχαν την περσινή σεζόν, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στην χθεσινή απόφαση της ΚΟΠ όσον αφορά τις τιμωρίες που θα υπάρχουν όταν αποστέλλονται φάκελοι από την ΟΥΕΦΑ.

Επίσης ο Λουκάς Φανιέρος κλείνοντας αποκάλυψε ότι ήρθε φάκελος για αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων σε αγώνα με την Βουλγαρία, όπου κερδίσαμε 3-0.

Οι δηλώσεις του κυρίου Φανιέρου:

«Ο Κουτσοκούμνης ξέρει τι κάνει, μας έδωσε τους διαιτητές δωρεάν και μας τα παίρνει από την άλλη, με τα προστίματα. Σημαίνει ότι πάμε καλά. Πρέπει να καταλάβει ο Πρόεδρος ότι τα Σωματεία χρειάζονται βοήθεια».

«Έστειλα επιστολή ότι θέλω να φύγει ο Ερμής από το στοίχημα. Μίλησα με τον δικηγόρο μου και έστειλα επιστολή στην ΚΟΠ. Θέλω να το κάνουν λίαν συντόμως. Δεν δέχομαι δίχως να έχω καμία ανάμειξη να μου σπιλώνουν το όνομά μου. Όταν με βρεις ένοχο, εμένα και την ομάδα μου, να μας τιμωρήσεις και να μας υποβιβάσεις. Λένε πολλοί ότι ο Φανιέρος παίζει στοιχήματα. Εμένα να με βγάλουν έξω από το στοίχημα και δεν έχω ανάγκη. Όσο με έχουν πάνω οι εταιρείες να προσέχουν. Τις αποφάσεις τις επικροτώ, αν έχουν στοιχεία. Δίχως στοιχεία δεν θα αποδεχθούμε έτσι πράγμα. Η επιτροπή στοιχημάτων μου είπε ότι θα απαντήσει λίαν συντόμως στο αίτημά μου».

«Γίνεται το όνομα της ομάδας μου να μην το ελέγχω εγώ; Θα προσφύγω και στην ΟΥΕΦΑ, κουράστηκα κάθε Κυριακή να ακούω ότι είναι στημένο. Όλοι πιάνουν τον Ερμή, πουλά το όνομά μου, έχει ζήτηση. Δεν θα δώσω το δικαίωμα σε κανένα καιροσκόπο να κάνει έρευνες και παλληκαριές. Αν παίζει ο Γιαννής από την Λεμεσό και ο Κωστής από την Πάφο θα με τιμωρήσουν εμένα;».

«Ήρθε φάκελος για αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων σε αγώνα με την Βουλγαρία, που κερδίσαμε 3-0».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ