aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνησυχία για τρεις παίκτες στον Ερμή

Ανησυχία για τρεις παίκτες στον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με προβλήματα και ερωτηματικά ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ερμής ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ο Κώστας Καϊάφας μετρά απουσίες παικτών και παραλλήλως προκύπτουν προβλήματα που ίσως αυξήσουν τους απόντες. Εκτός είναι οι Μαλόν, Βολκόφ και Κεϊτά. Τα νεότερα έχουν να κάνουν με τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Αραμπατζής, Εσομπέ και Γεωργίου. Για την ώρα είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου. Μέχρι την Πέμπτη θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή τους.

Η προσοχή του Καϊάφα και των συνεργατών του στρέφεται αποκλειστικά στον επικείμενο αγώνα. Αναγνωρίζουν ότι η προσπάθεια για βαθμολογικό κέρδος απέναντι στον ανεβασμένο και εξαιρετικά ποιοτικό Απόλλωνα είναι πολύ δύσκολη, όμως όλοι είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για το καλύτερο. Ο Κύπριος τεχνικός, πάντως, δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή που δεν είναι 100% έτοιμος ώστε να μην τον στερηθεί στη συνέχεια.

Σε μία άλλη εξέλιξη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ερμής έχει συμφωνήσει σε όλα με γυμναστή. Πρόκειται για τον Κυριάκο Τσιαππούτα, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ