aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνδρέου: «Ευχαριστώ τους Απολλωνίστες, έβαλαν το χεράκι τους»

Ανδρέου: «Ευχαριστώ τους Απολλωνίστες, έβαλαν το χεράκι τους»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ερμή και μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Ανδρέου, μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα και όπως ήταν αναμενόμενο τα είχε και αυτός με μερίδα οπαδών των κυανόλευκων για τη συμπεριφορά τους απέναντι στον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τιμ, το ζητούμενο για εμάς ήταν να αντιδράσουμε σωστά και αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ όμως είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Η νίκη θα φέρει μια ηρεμία στην ομάδα μας», είπε αρχικά.

«Να σημειώσω πως δεν ήταν ένας κακός Απόλλωνας απλά ήταν ένας πολύ καλός Ερμής και να ευχαριστήσω με την συμπάθειά μου τους φίλους του Απόλλωνα, έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους για να γυρίσει το παιχνίδι με τις βρισιές και τους προπηλακισμούς απέναντι στον πρόεδρο. Οι παίκτες αυτή τη νίκη την αφιερώνουν αποκλειστικά στον πρόεδρο», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ