aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑναμένοντας το 6ο απόκτημα

Αναμένοντας το 6ο απόκτημα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όλο και πλησιάζει η ώρα που ο Ερμής θα προβεί στην επόμενη ανακοίνωση αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να έχουμε πιθανότατα την έκτη ανακοίνωση από πλευράς «φτεροπόδαρων».

Η ομάδα έχει ήδη ανακοινώσει τους Φίλγκεϊτ, Αντωνίου, Ντε Μέλο, Ντέκερς και Αρτάμπε. Οι φίλοι του συλλόγου αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος, ελπίζοντας ότι θα είναι ο Τιάγκο Φερέιρα, ή ο Ιφεανί Ονίλο. Ο τελευταίος συμφώνησε με τους μαυροκόκκινους και θα επιστρέψει στις τάξεις τους.

Πάντως, υπάρχει πολύς δρόμος για την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ο Ερμής χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό, έναν δεξιό μπακ, έναν μέσο, έναν επιτελικό, έναν ακραίο επιθετικό και έναν σέντερ φορ. Αυτές είναι οι προτεραιότητες της ομάδας της Αραδίππου.

Πάντως, υπάρχει η σκέψη να μείνουν για το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου κάποιες κινήσεις, με την ελπίδα ότι θα βρεθούν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές σε χαμηλότερη τιμή. Λίγη ακόμη υπομονή για τους φίλους του Ερμή και πολύ σύντομα θα ακούσουν πιο θα είναι το έκτο μετεγγραφικό απόκτημα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ