aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑλλάζει μοντέλο ο… οραματιστής Κώστας Καϊάφας

Αλλάζει μοντέλο ο… οραματιστής Κώστας Καϊάφας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η δημιουργία μίας μοντέρνας ομάδας που θα είναι σε θέση να αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο τον τρόπο παιχνιδιού της και να παίξει πολύ πιο γρήγορα, είναι το όραμα του Κώστα Καϊάφα για τον Ερμή ενόψει της νέα σεζόν. Ο Κύπριος τεχνικός έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο αλλά συνάμα και μία μεγάλη πρόκληση για να πετύχει και να μπορέσει να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες ως προπονητής.

Οραματίζεται μία ομάδα η οποία θα είναι σε θέση να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να έχει ταχύτητα τόσο στη σκέψη όσο και στην εκτέλεση εντός γηπέδου. Δεν είναι εύκολο να πετύχει το εγχείρημα του, όμως έχει πίστη και όρεξη για να τα καταφέρει. Έχοντας τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στο πλευρό του, ευελπιστεί ότι θα τα καταφέρει και θα φέρει την αλλαγή που θέλει. Σε μία άλλη εξέλιξη ο Ερμής ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Αντρέα Μιχαήλ.

«Να καλωσορίσουμε τον προπονητή των U19 Ανδρέα Μιχαήλ. Οι ακαδημίες μας έχουν ανάγκη από δυνατούς ανθρώπους και είμαστε σίγουροι ότι σε συνδυασμό με το πάθος, την υπομονή και επιμονή φτάνουμε στον στόχο. Από εμάς καλές επιτυχίες», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ