aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕρμής - Εθνικός Άχνας: Κίνητρό τους η πρωτιά…

Ερμής – Εθνικός Άχνας: Κίνητρό τους η πρωτιά…

ΤΩΝ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και στον Ερμή θέλουν να κλείσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα, υποδεχόμενοι τον Εθνικό Άχνας. Οι διοικούντες έχουν τονίσει τον τελευταίο καιρό ότι η ομάδα μπορεί να έμεινε εκτός στόχου, όμως θέλουν να παλέψουν για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του β’ γκρουπ. Αν δεν προέκυπτε η αφαίρεση των έξι βαθμών, τότε ο Ερμής θα είχε ήδη εξασφαλισμένη την πρωτιά, όμως τώρα χρειάζεται ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων για να την εξασφαλίσει. Θα πρέπει να κερδίσει τον Εθνικό Άχνας και να μην κερδίσει η Νέα Σαλαμίνα τη Δόξα ή να φέρει ισοπαλία και να ηττηθούν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ενδέχεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον νεαρό Παναγή να παίρνει φανέλα βασικού και να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κότο Παγιές και οι τραυματίες Αλεξίου και Μπάουμαν. Στον Ερμή έχουν στο μυαλό τους και την επόμενη μέρα. Σε δέκα μέρες είναι η εκλογική συνέλευση και θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Κυριότερο το θέμα παραμονής ή όχι του Λούκα Φανιέρου στην προεδρία.

Ο Εθνικός στην μετά εποχή Ιβανάουσκας θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με προπονητή τον Γιώτη Εγκωμίτη, με στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ερμή, για να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Μακριά από την πίεση και το άγχος, η ομάδα της Άχνας θα παίξει ελεύθερα για το καλύτερο. Μάλιστα, με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να τερματίσει αυτός στην πρώτη θέση του Β’ γκρουπ. Να νικήσει τον Ερμή και να ηττηθεί η Νέα Σαλαμίνα από τη Δόξα.

Και στο σημερινό παιχνίδι θα υπάρχουν αρκετές απουσίες. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χατζηβασίλης, Ζελάγια, Κυπριανού, Ντόβπνια και Στόιτσιεφ και ο Αράμπαλ λόγω καρτών. Ερωτηματικό αποτελεί ο Μπογκαντίνοφ, που απουσίαζε και από το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Νίκα Κατσιαράβα μετρά 15 γκολ, όσα και ο Ζελάγια. Ο δεύτερος θα απουσιάζει και σήμερα και ο Γεωργιανός επιθετικός έχει την ευκαιρία να σκοράρει και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Εθνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ