Έρχεται και πιάνει δουλειά ο κόουτς

Από αύριο μέχρι και την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο κοινοτικό στάδιο του Πύργου...


Με τη σημερινή άφιξη του προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη, όλα στον Άρη μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά, όσον αφορά στις προσθήκες που θα γίνουν. Ήδη έγινε μια προεργασία από τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Αντωνίου, όμως οι πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις.

Από αύριο μέχρι και την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο κοινοτικό στάδιο του Πύργου. Τα έργα που γίνονται στο βοηθητικό του Τσιρείου δεν επιτρέπουν τη χρησιμοποίησή του για τον επόμενο μήνα.

Εξάλλου, η επιστροφή του Θεοδόση Κύπρου από το εξωτερικό θα φέρει εξέλιξη στο θέμα της μετακίνησής του στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι έχουν υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση στον Άρη και στον ποδοσφαιριστή και η μπάλα είναι στα πόδια τους. Επίσης, είναι ορατό το ενδεχόμενο πώλησης και του Μπόνιφεϊς.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ