aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈρχεται Κύπρο και υπογράφει ο Ντίντακ Ντεβέσα

Έρχεται Κύπρο και υπογράφει ο Ντίντακ Ντεβέσα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού Ερμή είναι ο μεγάλος στόχος για τον Κώστα Καϊάφα και της διοίκησης των «φτεροπόδαρων», που βάζει τον πήχη πολύ ψηλά ζητώντας μέχρι και διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα. Φιλοδοξίες είναι καλό να υπάρχουν, όμως η αλήθεια είναι ότι με το μπάτζετ που έχει η ομάδα της Αραδίππου είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να εκτοπίσει κάποιο μεγάλο για να μπει σφήνα στην εξάδα.

Ο Κύπριος τεχνικός κάνει ό,τι μπορεί μαζί με τους συνεργάτες του για να φέρουν όσο γίνεται πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Για την άμυνα επέλεξε ένα γνώριμο από το παρελθόν, τον Ρουμάνο Σίργκι, μειώνοντας το ρίσκο αποτυχίας. Έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον επιθετικό Σεκού Κεϊτά να συμφωνήσει με τους «φτεροπόδαρους» και την Δευτέρα τον περιμένει στην Κύπρο μιας και λύθηκαν τα προβλήματα με τη βίζα του. Την Τρίτη αναμένεται να έρθει στην Κύπρο και ο 27χρονος Ισπανός μέσος Ντίντακ Ντεβέσα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στην Ελλάδα και πέρσι αγωνίστηκε σε Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Καϊάφας θέλει γρήγορους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και είναι στο ψάξιμο για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, δεξιού μπακ, αμυντικού μέσου, ακραίων επιθετικών και ενός ψηλού επιθετικού κορυφής. Κάποια ονόματα είναι κάτω στο τραπέζι και εξετάζονται και δεν αποκλείεται μέσα στη βδομάδα να προκύψουν νεότερα. Στον Ερμή θα ήθελαν να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους και με περισσότερο κυπριακό στοιχείο και δεν αποκλείεται να δουν ξανά κάποιες περιπτώσεις, φτάνει να εντοπιστεί κάτι που πραγματικά θα αξίζει τον κόπο και θα μπορεί να δώσει βοήθειες και λύσεις στην τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ